HAPPY NEW YEAR...!!!
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
לכולם.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד שעה ו.. שנת 2002.... שתהיה לכולנו שנה טובה יותר, עם הרבה מצב רוח ואופטימיות ושנהיה בריאים ונעשה הרבה חיים!.... :-))))
שנה אזרחית טובה:))) אצלי אומנם זה לילה רגיל:))) אבל אם יש הזדמנות לשמוח אז למה לא???? יאלה ליהי תביאי את השמפניה:))) שלכולם תיהיה שנה אזרחית מעולה לכולם. סבלנו מספיק אני מקווה שהשנה תיהיה טובה לכולם @-----)----- איתן
גם אצלי זה לילה רגיל... אם ליהי תביא שמפניה - מה אתה מביא?
הסטטיסטיקה אומרת שדוקא בימי החגים או תחילת שנה, יש את הכי הרבה התאבדויות. כנראה אז אנשים יותר מרגישים את הבדידות. ואולי גם תחילת שנה זה זמן טבעי לחשבון נפש ואז מגיעים מהר מאד לדכאונות. אז בקיצור, אולי עדיף בלי כל כך הרבה חשבונות נפש. אולי עדיף שלא לחטט כל כך בעבר המעצבן והמדכא. אולי עדיף להביט קדימה בתקוה ובאופטימיות , וזהו. וכך אמרו חזלינ"ו: העבר - אין. העתיד - עדיין. ההוה - כהרף עין. אז, דאגה מנין ?
לשלומי מקסים! ובעניין דאגות מיותרות אני ממליצה לקרוא את הספר "אזורי המשגה שלך". נכון שיצא בשנות ה-70 אך תמיד רלוונטי לנו.
אני לא מבינה כל כך את חזל"ינו אבל : אין הווה בלי עבר שמעיד ומשפיע גם על העתיד שמושפע גם מההווה .