הפרעות אכילה!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2001 | 00:32 | מאת: שיר

היי! פניתי לפורומי רפואה אחרים , אך בכולם הפנו אותח לפורום זה. אני בת 21 וסובלת מבעיות אכילה קשות , הנובעות מהפחד שלי להשמין , ומסלידתי משומן. אינני מצליחה להכרחי עצמי לאכול , וגם אם אני אוכלת, משהו מלבד ירקות , אני מרעיבה את עצמי עוד יותר על כך. אני כבר נראית נורא , ועייפה וחלשה, רוב היום אני עצבנית כלפי כל מי שסביבי. החשק המיני שלי נעלם כליל , ואיני יודעת כבר מה לעשות , היות והדבר פוגע ביחסיי עם חברי . אינני טפשה , ואני מודעת לעובדה כי הדבר פוגע בי , וייפגע עוד יותר בעתיד, ועם זאת , המצב רק הולך ומדרדר כבר כמה שנים. גובהי 1.70 מטר , ואני שוקלת בערך 46-47 קילו. יש לי אנמייה , ורק בעיות נגרמו לי מהמצב , אולם עדיין חשוב לי לא לאכול כדי לא להשמין בגרם.

20/11/2001 | 06:45 | מאת: דר' עמי אבני

שיר שלום ללא ספק מצבך מדאיג מאד רצונך להיות נטולת שומן פוגע בבריאותך יתכן לצמיתות יתכן בחייך לפתרון המלכוד (בהנחה שאת רוצה להיות חיה ובריאה) אנא פני לעזרה אם תרצי פני למייל שלי ואראה אם אנייכול לעזור לך למצוא מטפל או מטפלת בהצלחה עמי

20/11/2001 | 16:09 | מאת: HERA

שיר, את באמת, אבל באמת רוצה לצאת מזה? חשוב לך להיות שוב אדם בריא בנפשו ובגופו? אם ענית כן, הרי שאת חייבת ללכת לטיפול... (סליחה אם זה נראה כמו חידון התנ"ך)... כי הפרעות אכילה זה משהו שמתחיל בראש, ממשיך בהרס הגוף ויכול להסתיים במוות - זו שרשרת שמורכבת מחוליות של הרס שרק הולך ומתגבר... אני לא יכולה לכתוב לך שהחיים יפים... אבל זה מה יש - הכוח לשפר את חיינו נתון בידינו, ולפעמים השליטה נשמטת וכדור השלג שלנו רומס אותנו. כשמודעים לזה, כבר יותר קל ללכת ולבקש עזרה, כי יש דברים שלבד אי-אפשר לעשות... HERA.

24/11/2001 | 04:16 | מאת: טלי וינברגר

שיר, אני אגיד לך את מה שאני רוצה להגיד בצורה חד משמעית: חמודה, עליך להגיע לטיפול, ולא מחר...אלא אתמול! מצבך מדאיג, ועצם המודעות שלך שאין לך שליטה על המצב, יחד עם הידיעה שאת מזיקה לעצמך ולגופך, ייסייעו לך לחשוב שאת אכן זקוקה לטיפול, לעזרה. אם את זקוקה לסיוע במציאת העזרה המתאימה, את מוזמנת לפנות אליי במייל ונמשיך משם. שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית