לאמיר!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/10/2001 | 22:58 | מאת: HERA

ושוב שלום, מה העניינים? התרשמתי מאוד מאוד - בשיא הרצינות - ממה שכתבת לרות. אני נאלצת :-) להסכים עם הדברים שלך... לילה טוב, HERA.

26/10/2001 | 00:07 | מאת: אמיר

הי HERA משכתבתי יצא מהלב . מקווה שרותי תרגיש יותר טוב. גם אני הייתי כמעט שם וכשעמדתי לסיים את המסלול מרצוני.. נוכחתי לדעת שכלית ורגשית עד כמה אני אוהב את החיים. החלטתי שלא משנה עד כמה יהיה לי קשה אעשה את המקסימום על מנת להפיק הנאה וסיפוק מהחיים. אני מאוד משתדל להתמיד בגישה הזו. מחמיא לי שהתרשמת ממשכתבתי במיוחד כי בא ממך לילה טוב , חלומות פז אמיר .

26/10/2001 | 02:44 | מאת: לכל מי שהיה בטיפול...

תודה לשניכם לא,אני לא רות אבל ראיתי שהתפתח ביניכם דו שיח בעץ שאני התחלתי אתמול ואמיר,לא מדובר בפסיכואנליזה. מדובר בטיפול שהוא טוב בשבילי. לצאת ממנו זה לא לעניין, העניין הוא אולי להתמקד יותר בי ופחות בחלקים הכואבים בחיי? להתייחס אליי כאל חומר גלם הזקוק לשינוי ולשים את העבר מאחורה? hera-תודה גם לך. ידעתי שהדיעות יהיו חלוקות.זה היה מעניין לקריאה. בוקר טוב

26/10/2001 | 16:07 | מאת: HERA

אמיר, אני כמעט מסמיקה מהמחמאה שלך... :) אז תגיד, הבנתי כבר שיש לך ניסיון מר עם פסיכולוגים ו/או פסיכיאטרים... מותר להתעניין למה בעצם הגעת לטיפול? HERA.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית