טיפול פסיכולוגי נגד דכאון קל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/06/2001 | 09:35 | מאת: Sharon1

התחלתי בפגישות עם פסיכולוג ואני לא יודע מה עלי לבקש ממנו האם להתייעץ אתו בקבלת החלטות יום יומיות ומה לשאול אותו אשמח לקבל הדרכה כללית

07/06/2001 | 18:57 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שרון שלום חשוב שאת השאלה הזו תברר עם הפסיכולוג ועם עצמך. לכל אחד צרכים אחרים בפניה לפסיכולוג ולכן חשוב למצוא על מה מתאים שאתה תדבר איתו. בעיקרון, כל נושא יכול להתאים, תלוי מה מטריד אותך ואת מה אתה מנסה לפתור. זו לא התלבטות לחוץ אלא לתוך חדר הטיפול. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית