במבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/03/2016 | 23:22 | מאת: גלי

קצת קשה לי לכתוב אחרי ההודעה האחרונה שלך, היא היתה פוגעת. כתבת שאני לא אשמה אבל כן הרגשתי מותקפת. זה מקום לא קל לשתינו, הלוואי ולא היית מוציאה את התסכול עלי. בכל אופן, בבירור עם המטפלת שלי נראה לי שאנחנו לא אצל אותה אחת. אני עדיין לא משוכנעת סופית אבל נראה לי.. מקווה שזה מרגיע קצת.. גלי

31/03/2016 | 15:36 | מאת: .במבי פצוע..

מצטערת... באמת שמצטערת.. את בוודאי שלא אשמה..!! המציאות הווירטואלית לפעמים מתעתעת..כפי שאני מרגישה עכשיו... ואת צודקת !!! הוצאתי עלייך תסכול שאת בוודאי שלא אשמה ! מצטערת גלי... המציאות הזויה.. וכן אשאל אותך.. מה שכנע אותך שמדובר במטפלות שונות ??? מה , המטפלת שלך הסכימה לומר לך ? אם כן..כנראה שבאמת מדובר במטפלות שונות. כפי שאני מכירה את אמא צביה, בחיים לא היתה עונה לשאלה כזו שלי... היתה מנסה לבדוק מה זה עושה לי וכו'... מתמקדת בחוויה שזה פוגש אותי..ולא עונה לי.. פעמים רבות היא נוהגת כך.. אני מכירה אותה... כך שנשמע שממש ממש ממש מדובר על מטפלות שונות.. עוד אשאל אותך גלי.. מיקום המטבח... אמרת שהוא משמאל,נכון ? הוא משמאל כשאת נכנסת לקליניקה או כשאת יוצאת ממנו ? ולמה התכוונת באומרך שחדר ההמתנה לא משמש להמתנה ?? ובאיזה צבע קירות "חדר ההמתנה" צבועים ?? גלי, שוב, רוצה לומר לך, מצטערת. באמת . מצטערת על שגם את היית "כר" לתסכול שלי... ומברכת אותך בשבת רכה,נעימה ומיטיבה... במבי.

31/03/2016 | 20:26 | מאת: גלי

יום קשה עובר עלי. בכל זאת אני כותבת לשאלותייך בתקווה שאולי ירגיע אותך ואותי. כשנכנסים המטבח מצד שמאל. יש חדר המתנה אבל היא אומרת לבוא בדיוק בזמן, לפחות לי, ולא לבוא קודם ולהמתין. אני לא זוכרת אם צבוע או לא. ואולי הכי פשוט, שמה הפרטי הוא בן שלוש אותיות ושם המשפחה בן שש אותיות. זו אותה אחת?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית