נבוס הלחמית

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

01/06/2015 | 22:21 | מאת: אסתי

היום ביקרתי בשירותי שרפ בהדסה אצל פרופ פאר יעקוב בבדיקה אובחן הכן נבוס והומלת על מעקב והגם הסרה אם אני מחליטה עדיין לא רגוע איך אפשר להבאבחן שהכן כן זהו נבוס על ידי בדיקת עיניים במכשיר והרחבת אישונים .האם זה מספיק מדוייק לקבוע את האבחנה ואני יהיה חוצפנית מה את הית עושה אם זה היה הבן שלך (מצטערת אני עדיין לא שקטה )

02/06/2015 | 17:03 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום אסתי, אני עדיין חושבת שעדיף להוציא את הנבוס. לגבי שאלות על האבחון כדאי שתשאלי את הרופא המאבחן בברכה, ד"ר קלאודיה חהלום

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים