האם חייב להרכיב משקפיים?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

02/04/2015 | 20:00 | מאת: כרמלה

שלום, בני בן 14. לאחרונה עבר בדיקת ראייה והתקבלו התוצאות הבאות: עין ימין: קוצר ראייה 1.75- צילינדר 1.50+ axis 90 עין שמאל: קוצר ראייה 1.75- צילינדר 1.25+ axis 90 שאלתי: על סמך התוצאות הנ"ל, האם בני חייב להרכיב משקפיים? תודה מראש

13/04/2015 | 14:23 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום כרמלה על סמך התוצאות הנ"ל, לא נראה שבנך חייב להרכיב משקפיים... מה שקובע סופי זה הבדיקה של חדות הראייה שלו בלי משקפיים, לאומת חדות הראייה עם המשקפיים. בדיקה מאוד פשוטה בגיל 14. מספר קטן כמו אצלו, אמור לשפר מאת את הראייה לרחוק.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים