AMD

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

23/06/2014 | 22:36 | מאת: בתיה

שלום דר' יסעור, בני בן 34 סובל ממחלה זו מאז היותו בן 15 ,כשנפגעה עינו הימנית ,בגיל 20 נפגעה גם השמאלית.עבר הרבה טיפולי PDT ואף פעמיים הזרקות אוסטין. ההדרדרות ממשיכה. 6/30 בשתי העיניים.האם יש בשורה כלשהי שתפסיק ההדרדרות וישופר המצב?עד כמה רחוקים אנחנו מהשתלת תאי גזע וכד'? תודה בתיה

16/07/2014 | 16:53 | מאת: פרופ' יובל יסעור

ב 34 המחלה איננה amd אלא אחרת , מה שמצריך בדיקת מומחה למחלות רשתית . לגבי תאי גזע ב- amd הדרך לשמוש קליני עדיין לא נפרצה

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים