צילום עיניים לנער בן 15

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

17/09/2020 | 11:11 | מאת: שושנה

בני בן 15 עם מיופה גבוהה . מהחסרה ללימודים טען שלא רואה טוב בעין ימין. אתמול נבדק כולל הרחבת אישונים. הרחבת אישונים תקינה לחלוטין והרופא אמר שהמספר לא עלה בכלל. לדעתו מדובר ב csr אך הוא לא בטוח. נשלחנו ל oct הבוקר. קיבלתי את התצלומים ורואים בגלגלי העיניים מין עיגול ובו נקודה קטנה בעין ימין. (בעין שמאל שרואה טוב רואים רק את העיגול ללא הנקודה הקטנה בפנים). אני ממש לחוצה . יש לי תור חוזר לעוד שבוע . יש איזושהי אופציה לסרוק לך למייל את התצלומים ? אני ממש ממש בלחץ מהנקודה הזו....בבקשה נשמח לכל הרגעה

אני לא חושב שניתן לסרוק את התמונה באתר. את יכולה לשלוח לי למייל [email protected]

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים