תלונה על דקירות בעין שמאל בעת מצמוץ

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

05/10/2018 | 20:00 | מאת: רוני

לכבוד ד"ר מיכאל כינורי שלום רב מזה מס ימים הבן שלי מתלונן על כאב בעת מצמוץ בעין שמאל.[מתלונן על סוג של דקירה].אין נפיחות על העין.בכיתה יש ילד עם דלקת עינים [עינים אדומות].מה מומלץ לעשות? בחודש האחרון כמה ילדים בכיתה בהם הבן שלי מרבים לשחק זמן ממושך במשחקי מחשב או לשחק באישונים האם יש קשר לתחושה בעין? כמן כן לעיתים מתלונן שבאחת העינים רואה קצת מטושטש מה מומלץ לעשות? בתודה רוני

רוני שלום, נשמע שהבן שלך זקוק לבדיקת עיניים. ברקע שיש כאב שממוקד לעין אחת במשך זמן רב חייבים לשלול נוכחות של גוף זר. גם הראיה במטושטשת בעין אחת מחייבת בדיקה. אני לא חושב שמשחק ממושך במשחקי מחשב יכול לגרום לתלונות שתארת (אם כי זה כמובן לא מומלץ). בקיצור - אנא גש לבדיקה ע"י רופא עיניים.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים