שוני בצבע עיניים בצילום אצל ילדה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

21/09/2018 | 22:26 | מאת: חיים

שלום. בתצלום שבצעתי בטלפון הנייד שלי עם פלאש, יוצא שעין אחת של בתי בת ה-12 יוצאת עם צבע בוהק שונה באמצע. אדום או לבן. צילמתי שוב ומופיע שוב באותה עין. צילמתי בטלפון אחר ובמצלמה רגילה עם פלאש ולא רואים שוני בין העיניים. האם בכל זאת יש סיבה ללכת לבדיקה ? אני מודע לנושא בעקבות כתבות בעיתונות שצילום יכול להצביע על בעיה. תודה.

חיים שלום, אכן הבדל ברפלקס שמגיע מהעיניים הוא נורה אדומה אך מדובר לרב בתינוקות ובילדים קטנים. בכל מקרה אני ממליץ לך לקחת את ביתך להיבדק בהקדם.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים