התייעצות מתן טיפול תרופתי בהתקף

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

14/06/2020 | 04:28 | מאת: אימא לפעוטה

שלום פרופסור ,בתי בת שנה ועשרה . התקפי סטרידו ב14.5,25.5ושוב היום ב14.6 . התחלתי טיפול מונע של נשאף פלקסוטייד רק בחמישי האחרון . היום 14.6 התקף בלילה ולכן שילבתי וונטולין . לאחר ששאפה וונטולין שתי לחיצות ,לא ראיתי שינוי ועדיין השתעלה במשך שעה כל שתיים שלוש דקות על השעון . תוהה האם במצב התקף כזה לתת גם בטיניזול או שיש מראש לשנות תרופה מסויימת ? מודה מראש על עזרתך המקצועית ...

שלום רב לא ניתן לקבל תשובה בקשר לטיפול דחוף דרך האינטרנט . בטנזול זה טיפול מקובל ואם הרופא שלך ימליץ עליך לתת את הטיפול לילדה שלך . אני לא ממליץ למטופלים שלי להשתמש בבטנזול כיוון שאני נותן להם אפשרות להשתמש בתרופות ( רגילות) אחרות בטכניקה נכונה ובמנות נכונות המאפשרות להם להתגבר על ההתקף ללא בטנזול . לדוגמא משאפים עם ספייסר ,אינהלציות ואזניל כדי להביו קצת יותר על המחלה והטיפול ראה סרט הדרכה באתר www.volovitz.co.il . אם הרופא לא יגרום לך שבתל תהיה בריאה ואם לא תוכל להשתלט על כל התקף תוך כמה ימים כדאי שתפנה לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים כדי שיאבחן מה יש לילדה שלך ואיך לטפל בה נכון בברכה פרופ'. ב. ווולביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים