ברונכיט חוזרת פעם אחר פעם

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

12/06/2019 | 01:27 | מאת: אודליה

בתי, בת שנה, סובלת מברונכיט פעם אחר פעם במהלך החורף גם חלתה פעמיים בדלקת ראות לפני פסח הפנו אותי לרופא ריאות שאמר שזה נראה כהתחלה של אסתמה קבילתי טרבולין ובודיקורט בתחילה 3 פעמים ביום ובהמשך עברנו לפעם אחת כשניסינו להפסיק לפני כשבועיים לגמרי עם האנהלציה שוב חזרה להשתעל וקבלה ברונכיט יש לציין שגם כשכבר הרגישה טוב, תמיד עדיין נשמעה קצת מחרחרת שאלתי- מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? האם אנהלציה כל הזמן זה הפתרון? וכל הכמויות של הסטרואידים... האם יש תרופה מונעת? שמעתי על משהו שנקרא סינגולר- האם מומלץ? או פתרון אחר שיכול לעזור תודה רבה!!!

יש דרכים שונות לטפל בבעיות שתארת כדי להבין מהי הבעיה כדאי לך לשמוע סרט הדרכה באתר www.volovitz.co.il שם תביני מהי הבעיה איך צריך להתמודד איתה סינגוליר היא תרופה לא יעילה כטיפול מונע באסתמה יש תרופות הרבה יותר יעילות .מטרת הטיפול להגיע למצב שהילדה בריאה ללא התקפים אם לא תגיעי למצב כזה עם הילדה שלך כדאי לך לפנות ליעוץ בברכה פרופ' ב. וולוביץ

16/06/2019 | 23:36 | מאת: אודליה

תודה רבה, צפינו בסרטון הוא מיוחד וממש מסביר היטב למדנו מזה הרבה חשוב לי להבין, בסרטון אמרת שסינגולר עוזר למניעה, אז למה זה לא יעיל ואם לא זה, מה כן כדאי במקום? רק להמשיך בודיקורט כל הזמן? כמו"כ האם כדאי לי לחכות עם חיסוני גיל שנה או שכדאי לחסן עכשיו תודה מראש...

מנהל פורום אסתמה ילדים