סתם דאגה - לימפוציטים

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

19/11/2014 | 18:14 | מאת: דן

שלום , בחור בן 21 צימחוני כ3 שנים, בד"כ בריא (עם ארוע של אבנים בכליה ) בבדיקת אולטה סאונד למעקב אבנים - טחול מוגדל 14 ס" מ , בדיקת דם די תקינה , חסר פריתין, ספירת דם תקינה אבל במבדלת לימופציטים 25% ( צריך להיות 36-52 ) האם צריך להתחיל לדאוג או להמשיך בבדיקות נוספות ואם כן למה ? בתודה רבה

קשה לענות לשאלתך ללא בדיקת גוף מסודרת. מציע שתפנה לרופא המשפחה. חסר ברזל לעיתים יכול להיות קשור בהגדלה קלה של הטחול. בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם