סרטן שחלות קו שני ומבולבלת

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

28/03/2019 | 00:36 | מאת: אני

שלום. סרטן שחלות בעת גילוי שלב 2c קו ראשון ניתוח וקרבו טקסול. רימסיה שנה. חזרת מחלה גידול בודד צמוד למעי. ניתוח הסרת הגידול והשלמת טיפול 26 הקרנות לכל האגן. הקרנות הסציימו לפני חצי שנה. בסיום הקרנות מרקר 60. פט מלפני חודש תקין ומלפני שבוע. כלומר חודש מאז פט תקין מרקר הוכפל ל 120. מוזר ומבלבל. מה דעתך? המחלה בדרך שוב?

קשה להגיד בודאות ומומלץ לחזור על בדיקת המרקר אבל אם יש עליה נוספת אז לצערי כנראה שהמחלה חוזרת

מנהל פורום סרטן השחלה