עניים מגרדות

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

19/10/2015 | 08:38 | מאת: אולגה

שלום רב , לפני חצי שנה עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר אצל פרופסור קרמר ב"עיניים" עזריאלי בשיטה עם ההחלמה המהירה. עד כה היה מושלם בלי שום קשר לעין, לפני שבועיים עשיתי איפור קבוע בגבות . והקוסמטיקאית אמרה לי למרוח שמן זית כל כמה שעות על הגבה על מנת לשמור על הלחות לאחר הטיפול. מאז שאני מורחת את השמן על הגבה, זה מחליק גם לאפאף יש לי צריבה, גרד, רגישות לאור ונפיחות בעניים. יתכן וזה לא קשור או סתם צירוף מקרים. חשבתי שיש לי דלקת בעיין. היה לי בבית סנטומיצין לעניין התחלתי לשים. לאחר 5 ימים לא היה שיפור. אתמול הייתי אצל רופא עניים והוא אמר לי שמדבור ביובש מאוד חזק. נתן לשים טיפות עניים ליובש 4 פעמים ביום ובנוסף טיפול לארלגיה ודלקות נדמה לי פ.מ.ל. טיפה לפני שינה וטיפה עם השקמה בכל עין. האם יתכן ששמן זית עשה לי את הבלאגן?

אולגה שלום התלונות של גרד ונפיחות בעפעפיים בהחלט יכולים להתאים לתגובה אלרגית אם כי איני מכירה תגובה לשמן זית... הטיפול שקיבלת בהחלט מתאים. הוסיפי גם קומפרסים קרים. החלמה מהירה!

20/10/2015 | 05:40 | מאת: אולגה

דר' שולמן המון תודה על התשובה שאלה לגבי טיפות של פעמיים ביום בדקתי בבית (מדובר בטיפות FML ALLERGAN). רופא הנחה לשים אותם וחודש ימים. על בעלון כתוב לא יותר משבוע. כי יתכן לאחר מכן נזק לעין האם חודש ימים נראה לך סביר?

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)