אובאיטיס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

30/09/2015 | 14:06 | מאת: שרה

מזה יומיים כאבים בעין ותחןשה של נפיחות גלגל העין הכאב התרכז מתחת לגבה,החלק הלבן של העין אדום מאד,רגישות לשמש ולאור ,לאחר ביקור אצל רופא עינים קיבלתי טיפול ב2 סוגי טיפות עיניים פעם ביום לפני השינה טיפה אחת של מידראמיד, ובמשך כל שעות היום כל שעתיים טיפה של pred forte כפול 8 פעמים ביום ,קצת חוששת ,משתמשת כמו שאמרו לי וזה לתקופה ארוכה עם ירידה לאט לאט במינון....האם זהו טיפול קונבנציונלי מקובל? מקריאה של דפי המידע עולות לי מחשבות ..במקביל נשלחתי לבדיקות דם ספציפיות ...מחכה לתשובות..... לתשובתכם אודה שרה ...

שרה שלום הטיפול שהומלץ לך הוא מקובל במקרי אובאיטיס קדמית. מקובל לתת טיפות סטרואידים ( כמו סטרודקס או פרד פורטה) בתדירות של אחת ל 1-2 שעות בימין הראשונים יחד עם טיפות להרחבת אישונים 2-3 פעמים ביום. בדרך כלל אין צורך לבצע בדיקות דם לאחר אירוע ראשון אלא רק לאחר ארועים קשים או חוזרים . תוך כשבוע אמור להיות שיפור משמעותי ואז יורדים בהדרגה במינון הטיפות למשך כחודשיים בערך . במדה ולא יהיה שיפור בקשי להפנותך למרפאת אובאיטיס בבית חולים.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)