זבובים וחוטים. מה הסיבה??

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

20/05/2020 | 13:56 | מאת: מנדי

סובל הרבה זמן מעיניים אדומות כשאין סיבה מיוחדת. קיבלתי כדורים מינוציקלין. ויש לי יובש. חי עם טיפות תחליפי דמעות. מזה שבוע המון זבובים וחוטים. האבחנה ככל הנראה היפרדות זגוגית. מתאים לגילי כנראה בן 64. יכול להיות שכל האדמומיות! והיובש והנפיחות בעפעפעים והזבובים קשור לאיזה דלקת כרונית? כבר נואש מעיניים אדומות ומרגישות היובש. ועכשיו מהזבובים. אין היפרדות רשתית. נבדקתי

סליחה על האיחור בתשובה . האדמומיות והיובש יכולים לנבוע מדלקת עפעפיים כרונית , והטיפול במינוציקלין או אנטיביוטיקה דומה הוא בהחלט אופציה טיפולית. אין קשר בין זה לבין הפרדות הזגוגית.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)