UVITES (IRITIS ) קדמי

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

05/02/2020 | 21:03 | מאת: אייל

שלום רב יש לי iritis קדמי מקבל טיפולים כבר 40 יום פרד פורטה לאחר ירדה איטית היום מקבל פעם ביום , בבדיקת הרופא היום דלקת תוך עינית קלה - אמר שנשארו תאי דלקת בעין והמליץ על המשך הפריד פורוה פעם ביום למשך שבוע ואז פעם כל יומים א האם טיפה פעם ביום יכולה לחסל את תאי הדלקת הנשארו ?? ב האם אחרי 40 יום מקבלת טיפול אינטנסיבי זה סביר שנשאר דלקת קלה ג האם יש סיכול שהתאים יתפשתו עקב הורדת המינון או זה שאריות שהולכות לצמצם ד האם לחץ עין 18 זה גבוה ??? האם הטיפול השיפע על הלחץ

א. במידה ויש תאים בודדים אפשר להמשיך פעם ביום על מנת שלא תהיה הרעה. ב. יתכן שגם אחרי תקופה ארןוכה תהיה עדיין דלקת קלה ג. יתכן בהחלט שהורדת מינון לפעם ביום מכולה לגרום לה רעה - ואז יהיה תורך בהעלאה חזרה של המינון - עד מציאת מינון שישקיט לחלוטין ד. לחץ של 18 הוא בטווח הנורמה

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)