קשקשת עפעפים בליפרטיס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

03/10/2019 | 19:55 | מאת: קרן

שלום, הבן שלי בן 16 , סובל מקשקשת בעפעף , הנקרא בליפרטיס התופעה נמשכת המון זמן.. אנחנו מטופלים בתל השומר והטיפול האחרון שקיבלנו דוקסלין כדור פעם ביום לתקופה של חודש. כרגע אנחנו שבוע בטיפול, אחרי כמה זמן רואים תוצאה והאם זה מה שיפתור את הבעיה? תודה רבה

הי הטיפול בדוקסילין הינו יעיל במרבית המקרים אולם איטי. לרוב נדרש לפחות חודש כדי לראות תוצאות ובדכ ממשיכים בטיפול כשלושה חודשים .יש לשים לב לקחת את הכדור בזמן הארוחה . בהצלחה!

03/10/2019 | 20:57 | מאת: קרן

לוקח אחרי ארוחת צהריים תודה רבה

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)