עיניים אדומות לא עובר

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

02/08/2019 | 08:32 | מאת: יעל

שלום רב השתמשתי בעדשות מגע רכות יומיות שנתיים. לפני חודשיים החל אודם דו״צ ללא גרד או נפיחות. הפסקתי עדשות, טופלתי ב-fml עם שיפור מינורי. ניסיתי לחזור לעדשות-שוב אודם. הלכתי למומחה קרנית, כיום מטופלת בלוטמקס כבר שבועיים. העיניים עדיין אדומות לסירוגין (יום אחת יום השנייה) ושאני קמה בבוקר, אם ישנתי לדוגמא על צד שמאל, העין השמאלית שלי תהיה אדומה שעות רבות אם לא כל היום...מה זה? אני כבר לא מבינה . המומחה אמר דלקת אלרגית אבל זה מאפיין אודם בלבד ללא גרד? ולמה זה לא עובר?...אני רוצה כבר לחזור לעדשות המשקפיים מאוד מציקות לי )-:

הי שאלה זו אינה רלוונטית לנושא פורום זה . בכל מקרה נראה שמדובר באלריה - ככל הנראה לעדשות. הטיפול שטת מקבלת הוא מתאים . לאחר שהעיניים תרגענה ניתן לנסות לחזור בהדרגה לעדשות ואם לא מצליח לנסות סוג עדשות אחר.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)