אישון לא מגיב. מורחב קבוע

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

16/07/2019 | 08:21 | מאת: אילת

מטופל כחודש וחצי בהתקף אוביאיטיס. בשתי העיניים. במהלך הטיפות מקבלת קבוע סטרודקס וטיפות מסוגים שונים להרחבת/גמישות האישון (ציקלוגל,אטרוספן, מידרמיד,אפרין). מזה כיומיים ללא טיפות מרחיבות כלל ועדיין האישון סטטי , מורחב . לא משתנה. למה ? מה עושים ?

שלום לך טיפות אטרופין עובדות עד שבועיים, ציקלוגיל עד 3 ימים יתכן שזו הסיבה שהאישון עדיין לא מגיב. במידה וחלפו יותר משבועיים לאחר הפסקת הטיפות יתכן שהסיבה היא שיש הידוקים של האישון . הרופא שבודק ועוקב אחרייך יוכל לומר לך בריאות שלמה!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)