המשך טיפול קבוע בסטרודקס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

10/03/2019 | 19:03 | מאת: גיא

היה לי אוביאיטיס לראשונה לפני שנה. בהתחלה עברתי טיפול וניקוי העין ומאז אני ממשיך עם הטיפות של הסטרודקס. אני במעקב של כל כמה חודשים אצל הרופא. כרגע לטענת הרופא אין לי כלום בעין אך הרופא אמר שכדאי לי להמשיך עם הטיפות של הסטרודקס למניעה, טיפה אחת כל יומיים. כך זה ימנע כמעט בוודאות את חזרת המחלה. רציתי לדעת מהם החסרונות בלקיחת הטיפות למשך זמן לא מוגבל?

הי. כאשר יש ארוע ממושך או חוזר של אובאיטיס מקובל לתת טיפול מונע במינון נמוך של טיפות סטרואידים. מינון שנמוך משתי טיפות ביום נחשב בטוח לשמוש גם לתקופות ארוכות. בכל זאת - חשוב להיות במעקב מסודר כל 3-4 חודשים

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)