אובייטיס טיפול בטיפות סטרודקס שנתיים וחצי פעילות מתמדת רוב הזמן

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

28/09/2018 | 21:26 | מאת: רות

שתיים וחצי עם יוביטיס בשתי העיניים מטופלת כמעט באופן רציף בסטרודקס. כעת עברתי לטיפות פרד. שלוש פעמים טיפה בכל עין. מהי ההמלצה )כמות) המקסימלית לטיפול בטיפותלאורך שנים

שלום לך במרים של אובאיטיס קדמית כרונית הטיפול המקובל הינו שטיפות סטרואידים. עם זאת, במידה ונדרש טיפול ביותר מפעמיים ביום , בדרך כלל מקובל לתת טיפול דרך הפה ( כגון כדורי פרדניזון או תרופות מסוג מתוטרקסט או אמורן) וזאת מאחר ומינון מעל פעמיים ביום ( שלוש פעמים ומעלה) קשור בסיכון לתןפעות לוואי כגון הווצרות קטרקט .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)