תיקון ראייה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

09/06/2018 | 16:55 | מאת: נועם

שלום ב .3.5.18 עברתי תיקון בעין שמאל בPRK אני בן 42 ועדיין רואה מטושטש לרחוק ולקרוב בפרט . בבדיקה שנעשתה טופלתי במקסידקס ובקומביגם כי היה לי לחץ תוך עיני לאחר כ10 ימים נבדקתי שוב והלחץ ירד והרופא החליף לי את הטיפות לfml פעמיים ביום ואמר שצריך סבלנות בהחלמה. בנוסף שמתי לבשהאישון בעין המנותחת גדול יותר האם זה יכול להיות מהטיפות שאני שם תופעה זו לא הייתה לי מעולם בבקשה אשמח לתשובה תודה נועם

שלום לך שאלה זו אינה קשורה לנושא פורום זה. הפנה אותה לפורום קרנית או ניתוחים להסרת משקפיים בברכה ד"ר שולמן

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)