שאלה לגבי דלקת הלחמית

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

22/12/2017 | 17:19 | מאת: אורה

שלום רב, אתמול רופאה אבחנה לי דלקת הלחמית. העין כואבת מאוד, אדומה, נפוחה עם הפרשות. היא אמרה שזו דלקת והמצב עלול להחריף בשבוע הקרוב. אמרה שאין טיפול ונתנה לי סטרואידים ל7 טיפה אחת 3 פעמים ביום על מנת שירגיע.כמו כן אמרה שזה יכול גם לקחת חודש וחצי. אשמח לדעת האם אין משהו אחר שיוכל לעזור? חוץ מהסטרואידים ? והאם במהלך כל החודש וחצי הזה אני מדבקת? אשמח לתשובתך

שלום לך! השאלה הזו אינה רלוונטית לפורום זה שעוסק באובאיטיס לכן אענה בקצרה. דלקת לחמית וירלית כמו כל מחלה וירלית חולפת מעצמה. המחלה מדבקת במשך שבוע אולם התסמינים של אודם נפיחות והפרשה יכולים להמשך כשבועיים ולעתים אף יותר. מטרת הטיפול בסטרואידים בשלב זה הוא הקלה בלבד והוא אינו הכרחי. תרגישי טוב!!

22/12/2017 | 17:32 | מאת: אורה

תודה רבה. וסליחה, לא שמתי לב לשם הפורום

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)