עקב עכירויות בקרנית בעין אחת לאחר דלקת לחמית וירלית-דתאמיצין?

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

04/11/2017 | 19:30 | מאת: דוד

עקב עכירויות בקרנית בעין אחת לאחר דלקת לחמית וירלית-דתאמיצין? הבנתי מהרופא עיניים כי הטיפול המקובל לטיפול בעכירות שגורמת להפרעת ראיה, טשטוש, וזאת לאחר שדלקת בעין טופלה וחלפה, כעת ישלטפל בטיפות סטרואידים? האם כך הדבר?, והאם הטיפת דתאמיצין 3 פעמים ביום טוב? (דעת הרופא). האם יש טיפות טובות יותר? תודה.

שלום לך הטיפול המקובל בעכירויות בקרנית לאחר דלקת וירלית ( רק במידה ומפריעות לראיה!!) הינו טיפות סטרואידים כגון דתמיצין , סטרודקס או פרד פורטה. מינון התחלתי של 3 פעמים ביום הינו סביר בהחלט. בדרך כלל יש צורך בירידה איטית והדרגתית במינון תוך מעקב רופא העיניים. בדרך כלל יש צורך בטיפול של מספר שבועות עד מספר חודשים .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)