כדורי EYTAZOX PR CAPSULS

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

01/08/2016 | 15:04 | מאת: נוי

שלום, אמי סובלת מלחץ תוך עיני וגלאקומה בעיניה. לפני ארבעה חודשים עברה ניתוח קטרקט ומאז לוקחת כדורים אוראמוקס להורדת הלחץ - כאשר אינה לוקחת עלולה להגיע במיידי להתקף גלאקומה. לפני שלושה ימים החליפה את הכדורים לEYTAZOX PR CAP כיון שההמלצה המקורית של הרופא היתה לקחת כדורי DIAMOX בקפסולות ולא אוראמוקס בטבליות וזאת עקב תופעות לוואי קשות שהאוראמוקס עשה כגון שתן מוגבר, עייפות נוראית, סחרחורות חולשה טשטוש והרגשה כללית ירודה. לכן, הבאנו לה כדורים מאנגליה בשם EYTAZOX המקבילים לDIAMOX בקפסולות בתקווה להקל על תופעות הלוואי אך הבוקר, כעבור שלושה ימים בהם נטלה אותם (והפסיקה את האוראמוקס) היא הרגישה רע מאוד, היתה על סף התעלפות, טשטוש בראייה עד כדי רמה שהיא ראתה רק צל, כאבי ראש נוראים ברמה שלא יכלה לדבר.... כנראה, על פי דברי הרופא המטפל הכדורים לא נספגו בגוף והיא היתה ללא חומר שלושה ימים - דבר אשר גרם ללחץ התוך עיני לעלות.... רציתי בבקשה לשאול כיצד קורה דבר כזה שהכדורים אינם נספגים בגוף? הרי קפסולות אמורות להיות טובות יותר מטבליות לא? אודה למענה בהקדם האפשרי, תודה רבה, נוי

איני יכול להגיב על ספיגת תרופות בגוף. אני יכול רק לייעץ לפנות לרופא עיניים שמומחה בתחום הגלאוקומה על מנת להגיע לאיזון מיטבי של הלחץ בעין

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני