בעיות בטיפול במתאזולומיד

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

09/12/2017 | 10:21 | מאת: איילה

אודה להסבר לגבי תופעות הלואי של הטיפול במתאזולומיד בגלאוקומה ומה אופציות ניתוחי גלאוקומה חדשניים כיום למי שאינו מסוגל לקחת את הכדורים האלה ויש לחץ תוך עיני גבוה 30- שטיפות מכל הסוגים אינן מספיקות להורדתו

מתזולאמיד בדרך כלל משמש לטיפול לטווח קצר, לא לטווח ארוך, בגלל תופעות לוואי שכוללות חולשה, עייפות, תחושת נימול, ירידה בתאבון, ועוד. יש מספר ניתוחים שמטרתם האחת היא לאפשר ניקוז טוב יותר של נוזל העין . התאמת הניתוח למצב העין שלך אפשרית כמובן רק אחרי בדיקתך על-ידי מומחה גלאוקומה.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני