עיבוי דופן קיבה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

29/05/2014 | 09:49 | מאת: מאיה

שלום, אמא שלי הגיעה לבהח השבוע בגלל כאבים בעת תנועה בצד ימין למטה של הבטן בעת תנועה. היא נבדקה אצל גיניקולוג-תקין נבדקה בבדיקת אולטרסאונד-תקין בדיקת סיטי הייתה תקינה מלבד גילוי של עיבוי דופן בקיבה.. הכאבים ממשיכים.. מה יכול להיות העיבוי דופן הזה? (אמא עברה בדיקת גסטרו וקולונסקופיה לפני שנתיים והכל היה תקין) אודה לתשובה מאיה

23/06/2014 | 11:41 | מאת: ד"ר עופר פורים

עיבוי דופן יכול להיות מסיבות שונות כולל דלקת אך לאור תוצאות בדיקת ה CT יש צורך לחזור על גסטרוסקופיה

מנהל פורום גיסט – GIST