תשובה לבדיקת pet ct לשד שעשתי

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

22/09/2022 | 18:38 | מאת: תשובה מומכה

בפינוח לבדיקה שעשיתי נרשם קליטה פיזיולוגית ניכרת fdg בקליפת המח לא הודגם היפרמטבוליזם בתחנות נודליות בצוואר למה התכוונו כבר כמה חודשים שאני סובלת מסחרחורות ונפילות אם איבוד הכרה

07/11/2022 | 16:56 | מאת: ד"ר מור מושקוביץ

שלום לך, על פי התשובה הנ"ל- לא נראה ממצא חשוד במוח או בבלוטות הלמפה בצואר, ולא נראה ממצא שיכול להסביר את תלונותייך, אולם בדיקת PET/CT אינה בדיקה מתאימה להדגמת המוח. מציעה לחזור לרופא/ת המשפחה ולהמשיך את הבירור עם בדיקות מתאימות. בברכה, ד"ר מור מושקוביץ

מנהל פורום גיסט – GIST