גוש מסוג גיסט - עם ריבוי בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

27/05/2022 | 07:54 | מאת: ל

נעשה EUS והודגם הסוג לגיסט וריבוי של בלוטות לימפה, עוד כמה ימים יש לי בדיקת pet CT.. אמרו שאנחנו צריכה ניתוח מיידי. האם גיסט זה סרטן או טרום סרטן?

22/06/2022 | 14:43 | מאת: ד"ר מור מושקוביץ

גיסט הינו גידול סרטני מסוג סרקומה, שיש לו טיפול מאד ספציפי ומאד יעיל, גם כטיפול טרום ניתוחי אם המחלה נתיחה, גם לאחר ניתוח וגם אם המחלה לא ניתנת לניתוח- גליבק, ובהמשך תרופות נוספות על פי מאפיינים גנטיים של הגידול. מאחלת בהצלחה בניתוח ובטיפול שאחריו.

25/06/2022 | 09:09 | מאת: אנונימי

תודה דוקטור. הניתוח עבר בהצלחה, וביום שני הקרוב אני הולכת לקבל תשובת הפתולוגיה של הגידול.. ואז לדעת אם יש המשך טיפול.. האם יש סכוי שלא יהיה המשך טיפול? והניתוח עשה את הפתרון הכי נכון?

מנהל פורום גיסט – GIST