לקיחת משכך כאבים "נורופן" בזמן נטילת תרופת "גליבק"

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

29/04/2021 | 11:19 | מאת: איתי32

היי, הינני מטופל בכדור ביולוגי בשם "גליבק 400 מיליגרם" אני יודע שבזמן הטיפול אסור להשתמש במשכחי כאבים הכולליםא ת החומר פראצטמול. כרגע אני סובל מכאבים עזים ואני צריך לקחת משכח כאבים. האם מותר להשתמש במשכך מסוג "נורופן" אני יודע שבהוא אינו מכיל פראצטמול. אשמח לתשובה, תודה מראש.

30/04/2021 | 18:51 | מאת: ד"ר אלונה זר

הטיפול בגליבק עצמו לא מונע טיפול במשככי כאבים שונים שהינם ללא מרשם , אלא אם יש בעיה בתמונת הדם או מחלות רקע אחרות מציעה לפנות לרופא.ת המשפחה שמכירים את שאר הנתונים בשאלה זו

מנהל פורום גיסט – GIST