קולונסקופיה - האם מלאה?

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

24/09/2020 | 23:49 | מאת: א

שלום, עשיתי קולונסקופיה שלדברי הרופא הייתה תקינה (למעט טחורים פנימיים). נכתב ש"המכשיר הוחדר עד הצקום. הצקום זוהה ע"פ המראה האופייני שלו. בוצע תרגיל היפוך ברקטום. רירית המעי הגס הייתה תקינה. " אציין שרמת הניקיון דורגה - 6 (דירוג 2 לשלושת החלקים). רציתי לשאול, האם אפשר לדעת לפי הנתונים שכתובים האם הבדיקה הייתה לכל המעי הגס? אני שואלת כי הבדיקה הייתה מאוד קצרה (10 דקות)

01/10/2020 | 16:31 | מאת: יעל

שלום א. סליחה שנדחפתי... אני צריכה לעשות גם בדיקת קולנסקופיה.זו פעם ראשונה ואני מתה מפחד מלבצע אותה. הרופא כל הזמן רודף אחרי.. אומר זה כלום ושום דבר אשמח אם יש לך אפשרות לספר לי אם באמת זב כלום? לא כואבת אחכ הבטן? המעיים? ואם כן תוך כמה זמן עובר? וגם לגבי ההכנה לבדיקה האם זה הליך קשה? תודה ושנה טובה

02/10/2020 | 12:59 | מאת: א

היי יעל, תוכלי לכתוב את המייל שלך? אסביר לך במייל

02/10/2020 | 17:17 | מאת: ד"ר אלונה זר

זהו פורום אונקולוגי וקשה לי לומר. מפנה לפורום מחלות מעי דלקתיות אולי שם יוכלו לענות

מנהל פורום גיסט – GIST