אחרי ניתוח כריתת מעי גס

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

13/12/2014 | 19:06 | מאת: רעייה

שלום ד"ר מקווה שאני בפורום הנכון O:-) בעלי אובחן לפני כשנה עם סרטן המעי הגס. טופל קרינתית. נותח. היתה סטומה ולפני כחודש סגרו את הסטומה. עוד לא הצליח להבין איך ומה בדיוק צריך לאכול עמ להפחית ריצות לשירותים. בנוסף; מאד מאד שורף לו ונראה ששום משחה אינה מקלה. האם יש מה לעשות? זה מקשה מאד על ההחלמה תודה

30/12/2014 | 18:27 | מאת: ד"ר עופר פורים

שלום רב על מנת לנסות לשלוט ביציאות על בעלך לצרוך סיבים יש להתייעץ עם דיאטנית שמטפלת באנשים כאלה וכן עם המנתח שלו בהצלחה

מנהל פורום גיסט – GIST