טיפולים חדשים לגיסט בקיבה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

21/09/2019 | 23:09 | מאת: נופר

שלום רב, אבא שלי מאובחן בגיסט בקיבה, טופל ב3 התרופות הקיימות היום אך לצערי זה לא מנע מהגדולים לגדול ולהתפשט. רציתי לדעת האם קיים טיפול נוסף? מחקר חדש? והאם בוצע נסיון לשימוש בקנביס לחולים המאובחנים בגיסט?

26/09/2019 | 16:16 | מאת: ד"ר אלונה זר

קיימות מספר תרופות חדשות לגיסט, אך הן עדין בשלבי מחקר ולא ייצאו לשוק (לא זמינות לרכישה). אם אביך במצב תפקודי טוב - פעיל, עצמאי - אפשר להתעניין לגבי השתלבות במחקר בחו"ל (אוסטריה, גרמניה, אנגליה, ארה"ב ומדינות נוספות בהן נערכים מחקרים אלו). לגבי קנביס - אני לא מכירה מחקרים בגיסט. בהצלחה!

מנהל פורום גיסט – GIST