ורידים כהים ע"ג החזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

27/04/2014 | 07:41 | מאת: מודאג

ד"ר בנימין שלום וברכה ,בן 39 ,מודאג מעט, אתמול שמתי לב תוך התבוננות במראה כי על גבי החזה הימיני ומעט לכיוון בסיס הצוואר רואים פתאום בבירור עלך פני העור שטחית את הוורידים והם בצבע כחול אפור ( הם בינתיים לא בולטים ) , רק בצד ימין, האם מעיד על בעיין לבבית בצד הימיני ? אי ספיקת לב ? אוד לתשובתך בהקדם - תודה רבה

27/04/2014 | 09:01 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

התאור שלך לא אופייני דווקא לבעיה לבבית. יתכן ואיננו משמעותי. אם מדובר בממצא חדש שמתריד אותך יש מקום לפנות לרופא המשפחה לברור מעמיק יותר.

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב