איך יודעים אם זו אי ספיקת לב??

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

07/04/2014 | 14:24 | מאת: שושנה

שלום. אני חושבת שאני בריאה. צמחונית. משקל תקין 74.5/1.73 . היום מדדתי לחץ דם בקופ"ח. 110/60. דופק 84. לאחרונה אני מרגישה שאני מתנשפת בהליכה ובעליה במדרגות. אני מתקשה להאמין שיש לי אי ספיקת לב. זה יכול להיות? אני בת 68.

07/04/2014 | 17:08 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

ישנן סיבות רבות לקוצר נשימה (התנשפות). בין הסיבות הרבות נמצאת גם אי ספיקת הלב. לפני "שנותנים כותרת" לבעיה כדאי שתפני לרופא המשפחה לבדיקה יסודית ובעקבותיה קרוב לודאי שתמצא הסיבה.

08/04/2014 | 20:59 | מאת: שושנה

שלום ד"ר, לפי המלצתך, קבעתי פגישה אצל רופא המשפחה. אלו בדיקות לבקש? תודה. שושנה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב