אי ספיקת לב קלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

30/12/2015 | 11:59 | מאת: ירון

שלום, שאלה כללית. במידה ואדם סובל מאי ספיקת לב לא קשה, האם יתכן שהסימפטומים יורגשו לאחר מאמץ אבל לא במהלך המאמץ (כגון קוצר נשימה לאחר עליה במדרגות אבל לא במהלך העלייה וכו...)? תודה.

ירון שלום, אשתדל לענות בצורה כללית מכיוון שאתה לא נותן שום רקע רפואי. התשובה הינה, שלעיתים אי ספיקת לב יכולה להתבטא לראשונה לאחר מאמץ. אני ממליץ שתפנה לרופא המשפחה או לקרדיולוג המטפל והוא ימליץ על סדרת בדיקות באם תידרשנה. בברכה, דן ערבות

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב