ניתוח בבית חולים פרטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

21/07/2020 | 11:35 | מאת: סופי

שלום לפרופ' ערבות, אני עומדת לפני ניתוח השתלת נקז בעין הניתוח יתבצע בבית חולים פרטי, בתרשים של א.ק.ג גילו שיש לי סימנים של איסכמתים, ,ואני קצת דואגת אם יש בבית חולים פרטי את כול מה שצריך אם חלילה מתעוררת בעיה ? הניתוח יהיה בהרדמה מלאה תודה רבה מאוד לתשובה סופי

שלום רב , בביתי חולים פרטיים יש מענה ראשוני לסיבוכים שיכולים לקרות למטופלים במהלך ניתוחים. הרופאים שמפנים לניתוח צריכים להחליט האם יש מקום לביצוע הניתוח בבית חולים ציבורי או פרטי ובנוסף האם יש מקום לשקול יעוץ של רופא מומחה מתחום אחר טרם ההחלטה על מיקום הניתוח ומה רמת הסיכון שלך לעבור את הניתוח. למשל לאור התלונה שאת מציגה יכול להיות שיש מקום לחוות דעת של רופא קרדיולוג בנוגע למצב הלבבי טרום הניתוח . בהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב