הפרעה דיגיטלית דרגה 1

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

08/06/2020 | 05:36 | מאת: שרה

שלום. אני בת 70. בבדיקת אקו נראה, חדרי לב אינם מורחבים תיפקוד סיסטולי תקין של חדר שמ. הפרעה דיאסטולית דרגה 1 חדר ימין תקין יתר לחץ ריאתי קל 35 ממ'כ+rap לא הודגם נוזל להישארותו דופלר דרך מחיצות תקין Ivc תקין עם תמי כשיצאתי מלא (בדיקה טכנית קשה) אודה להבהרת תשובת האקט והמלצה להמשך מעקב. תודה. שרה.

שלום רב שרה . בבדיקת האקו לב שהצגת סך הכל תקינה, הפרעה דיאסטולית קלה, ויל"ד ראתי קל דורשים בירור של יל"ד, ותפקודי ראות ומעקב אקו לב פעם בשנה, כדאי להשלים יעוץ קרדיולוג ורופא ראות. תודה ובהצלחה

08/06/2020 | 13:52 | מאת: שרה

תודה רבה על ההתייחסות המהירה.

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב