צניחה של העלה הקדמי במסתם מיטרלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

26/12/2019 | 23:07 | מאת: סאם

צניחה של העלה הקדמי -מסתם מיטרלי (לת) 25/12/2019 | 13:00 | מאת: סאם שלום אני בחור בן 25 לפני 3 שנים בערך באמצעות בדיקת אקו לב אובחן אצלי צניחת קלה של העלה הקדמי של המסתם המיטרלי אני כבר 3 שנים מרגיש קומר נשימה מרגיש שאני לא מצליח לקחת נשימה מלאה זה מאוד מפריע לחיי יום יום בעיקר בגלל שהייתי רוכב אופניים כמעט 7 שנים ברמה מקצועית והשתתפתי בתחרויות . מה האופציות שעל השולחן כדי לטפל בבעיה ? האם תיקון מסתם עדיף על החלפת מסתם במצב שלי ? והאם אחרי תיקון המסתם בצורה מוצלחת הבעיה תחזור ? והאם אני יכול לשוב לעסוק בספורט כמו פעם מבלי לדאוג .

שלום רב , כל האופציות הטיפולים אפשרויות אבל הן תלויות בחומרה של המחלה של המסתם ! יש להשלים מעקב של מרפאת מסתמים והערכה שם של קרדיולוג מה חומרת המחלה לפיה ניתן לקבוע איזה טיפול הכי יכול להתאים לך ואם בכלל . בהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב