אי ספיקת לב למי מיועד לב מלכותי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

24/10/2019 | 18:28 | מאת: דניאל

שלום פרופסור אני סובל מאי ספיקת לב של 25% שאלתי חמי מיועד לב מלכותי

שלום רב , לב מלאכותי מיועד למטופלים הסובלים מאי ספיקת לב קשה ונמצאים מתאימים לטיפולים מתקדמים לפי מחלות הרקע סוג ואופי מחלת הלב. מבחינת חומרת המחלה למרות של רמת האי ספיקה באקו לב ה EF 25% ששאלת, הוא אכן גורם בהחלטה הוא איננו הגורם היחיד ויש גורמים נוספים אותם ישקלו צוות ה HEART TEAM ששוקל את התאמת החולה ללב מלאכותי. ממליץ לך להוועץ בהקדם עם מרפאת טיפולים מתקדמים לאי ספיקת הלב. למשל בבית החולים בלינסון קיימת מרפאה גדולה שכזו . בהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב