תוצאות אקו לב- נכתבו התוצאות שאינן "נורמל"

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

28/08/2019 | 19:23 | מאת: אביבה

שלום להלן חלק מתוצאות אקו לב במנוחה- לאישה בת 57. שאר התוצאות "נורמל". אודה על התייחסות , האם מדובר על אי ספיקת לב,באיזו דרגה וכל התייחסות לתוצאות. יצויין שקבוע תור להתיייעצות אצל רופא. תודה mild left atrium dilatation mild aortic valve regurgitation minimal mitral regurgitation minimal tricuspid regurgitation

שלום רב , סך הכל הממצאים שתארת מבדיקת האקו סבירים, לא מצביעים על בעיה משמעותית . צריך לעבור על נתוני הבדיקה עם רופא קרדיולוג בהתחשב בתלונות של החולה ונתונים נוספים. ועל כן אני ממליץ לפנות לרופא עם התשובות.

01/09/2019 | 12:17 | מאת: אביבה

תודה רבה תהא התייעצות עם מומחה שוב תודה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב