לקיחת אומגה 3 כמניעה למחלות לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

17/07/2019 | 22:00 | מאת: גל

בת 60, אבי נפטר מהתקף לב בגיל 49. לחץ הדם שלי תקין. הכולסטרול הרע גבוה מהנורמה והטוב תקין וגבוה,טריגליצרידים תקינים. אחת לשנה יש לי דופק מהיר ומורגש. האם לקיחת אומגה 3 יומיומית יכולה להועיל לתפקוד הלב? תודה.

שלום רב גל.. השאלה איננה מתאימה לפורורם אי ספיקת לב .. אני מציע לפנות לפורום קרדיולוגיה . בכל מקרה לגבי אומגה שלוש ותפקוד לבבי. אין תמימות דעים האם יש תועלת לבבית לטיפול בכל מקרה אין מדובר בתועלת משמעותית, אך אפשר להגיד שנטילת אומגה שלוש פעם ביום לא מזיקה ללב ואכן יכולה לתרום לגוף בכל מיני אופנים אחרים. אפשר במקום הכדור, לאכול שתי מנות דגים שמנים בשבוע. תודה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב