אי ספיקת לב קשה .....

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

18/05/2019 | 20:34 | מאת: דניאל

אני סובל מאי ספיקת לב של 25% מושתל דפיברילטור יש קרישיות יתר האמת נימאס לי מהמצב הזה אני בן 44 שנלחם בלי הפסקה בחיים האמת נמאס לי להילחם מתי יהיה יותר טוב

שלום דניאל .. אכן מחלת אי ספיקת הלב בגיל צעיר יכולה להיות מאוד מתישה ומגבילה מבחינת התפקוד . אבל עם השנים התפתחו תרופות טובות למחלה שמשפרות את איכות החיים , באופן משמעותי , כמו כן ישנן תמיד אפשרויות של טיפולים מתקדמים לאי ספיקה כגון השתלת לב או לב מלאכותי. אכן ציינת שקיימת בעיה נוספת גם של קרשיות יתר שיכולה להוות בעיה באפשרויות של טיפולים מתקדמים אך חשוב להדגיש שזה מאוד תלוי מאיזה קרשיות יתר אתה סובל . אינני יודע באיזה מסגרת רפואית אתה נמצא במעקב אך אני מפציר בך להגיע למרפאת אי פסיקת הלב במוסדנו . המרפאה מורכבת ממעטפת תומכת טובה מאוד וכוללת מספר מומחים ברפואה מתחומים שונים שמתאחדים יחד לתת טיפולי מיטבי למטופל . אל תתיאש תסתכל קדימה ותפנה למסגרת רפואית מתאימה ביותר לטפל בך .

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב