הפרעה דיאסטולית קלה דרגה 1.....

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

08/10/2018 | 18:14 | מאת: ראמי

אני בן 43 היום עשיתי בדיקת אקו במנוחה , ודבר הדאיג אותי שרשם לי הפרעה דיאסטולית קלה דרגה 1 רצ"ב כל הבדיקה בקובץ ... נא חוות דעתך כמומחה ? האם אני יכול להמשיך באורח חיים רגיל כולל לעשות ספורט ?

שלום רב ראמי , חשוב לדגיש שיעוץ פה איננו בשום אופן תחליף לבדיקה רפואית ברגע שיש ממצאים באקו לב יש לעבור על הבדיקה ולהיוועץ עם רופא קרדיולוג!! לעניינך על פניו לא אמור להיות בעיה לבצע פעילות גופנית עם אי ספיקה דיאסטולית דרגה 1 ולקיים אורח חיים רגיל, אך יש מקום להשלים בירור לממצא ולברר את סיבתו ולטפל בה . אי לכך פנה מיד לרופא מומחה לברר את הנושא

17/07/2021 | 09:36 | מאת: אפרים זליכה

באקו לב במנוחה נרדם לי הפרעה דיאסטולית קלה. אני בן 73 עם לחץ דם נמוך דופק נמוך וביגמניות שהופיעו באקג

14/03/2023 | 11:05 | מאת: גילה

מה זה הפרע דיסטלית דרגה 1?

שלום רב ראמי , הפרעה דיאסטולית דרגה ראשונה הינה הפרעה נפוצה שבדר"כ מופיע עם הגיל או עם ל"ד גבוה ולא מאוזן אך יכולות להיות סיבות נוספות . הייתי ממליץ להתיעץ עם רופא המשפחה או קרדיולוג לברור הנושא וטיפול במידת הצורך. לא מדובר בממצא דחוף אלא ממצא שניתו לברר ולטפל ללא דחיפות גבוה בהתאם לסדר היום שלך . בהצלחה

18/06/2023 | 16:49 | מאת: אפרים זליכה

שלום בבדיקת אקו במאמץ יצא לי הפרעה דיאסטולית קלה דרגה 1 מה זה אומר בבקשה יש לי לפעמים כאב בחזה תודה על התשובה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב