ניתוח לפרוסקופי עוד שבוע וחצי שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לפרוסקופיים

10/05/2014 | 18:04 | מאת: מודאגת

שלום רב, יש לי שתי שאלות: יש לי שן בינה שבורה שדורשת עקירה כירורגית, אני אמורה לעבור ניתוח לפרוסקופי-גינקולוגי גדול (משך ניתוח כ-4 שעות) בעוד שבוע וחצי ויש לי בעיה עם השן בינה האם לקבוע טור דחוף לעקירה??זה יפריעה אם בעיה אם השן? או שמה לא לקחת סיכון מסיבוכי עקירה לפני ניתוח כזה ולפנות לעקירה ישר אחרי הניתוח??? שניה -האם יש הכנות תזונתיות מיוחדות לפני ניתוח כזה? סליחה שיצא ארוך תודה

אין הכנה תזונתית לניתוח כזה מלבד צום 8 שעות טרם הניתוח. מבחינת העקירה - תלוי בדחיפות המקרים. מה שדחוף לך יותר או לחילופין קשה יותר לדחות (אני מניח שמועד חדש לניתוח קשה יותר לקבוע מתור לרופא שיניים)

מנהל פורום ניתוחים לפרוסקופיים