נמצאת בלימבו

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

17/03/2016 | 19:06 | מאת: לין

היי סובלת כבר כמה חודשים מתסמינים שונים ומשונים כמו נימול בגפיים,נימול קבוע ברגל,דכאון,תחושה מוזרה בגב,כאב לוחץ בגב האמצעי לא מוסבר שבא והולך כאבים שורפים כאבים עמומים בפנים ושינוי תחושה בפנים,עברתי MRI עמוד שדרה שחזר תקין , כך גם MRI מוח ועמוד שדרה צווארי . התסמינים חזרו לאחר כמה שבועות של הפוגה. לא יודעת האם להמשיך ולרדוף אחרי אבחון? כל התשובות שאני מקבלת זה לחכות שיעבור. יש צורך בMRI נוסף? לקחתי את הפענוח למומחה בטרשת נפוצה שעשה לי בדיקה גופנית שהייתה תקינה . אולי לבדוק כיוון אחר ? אולי הולכה בלב ? יש לי היסטוריה משפחתית עם לב .

שלום לין לפי תיאור הבדיקה הנוירולוגית ובדיקות ה MRI סביר שלא מדובר בפגיעה מרכזית, אולם לא ניתן לשלול פגיעה בסיבים היקפיים, ממליץ להשלים בדיקה של EMG, ופוטנציאלים מעוררים, ולפנות למומחה לפגיעות בעצבים פריפרים. בברכה

20/03/2016 | 16:30 | מאת: לין

האם זה עדיין אומר סיכוי לטרשת פגיעה לא מרכזית ? או שמה פשוט פגיעה עצבית ?

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם