המשך לשאלה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

26/08/2015 | 13:48 | מאת: שרון

אני לא יודעת איזה בדיקה היא ביצעה רשמתי לך בהתחלה מה היא כתבה האם זה מספק? היא בדקה לי כוח אמרה לי לפתוח פה להוציא לשון ואמרה לי לעקוב אחרי האצבע שלה דפקה לי עם פטישון כזה ברגליים ורשמה בדיקה נירולוגית תקינה ואמרה שהכל בסדר ואין ממה לפחד... הבדיקה הייתה מאוד קצרה נמשכה דקות אחדות האם זאת בדיקה נכונה? אם חלילה הייתה מרגישה שמשהו לא תקין היא הייתה שולחת לעוד ולברור לא?

שלום שרון הרושם שלי שהבדיקה מספקת, ניתן לגשת כמובן לנוירולוג נוסף במידה והבדיקה שלו תקינה את יכולה להיות רגועה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם